VandaEstet Clinic of aesthetic and natural medicine

 

Neulaniementie 2, 70210, Kuopio

+358 40 195 8995

irina.lehtinen@vandaestet.fi

 

 

Retinolikuorintaa kutsutaan myös keltaiseksi kuorinnaksi. Kun tavanomaista kuorintaa levitetään iholle, se johtaa epidermiksen tuhoamiseen eli toimii ulkoisesti. Retinoli ei tuhoa mitään. Se ulottuu ihon läpi tyvikerrokseen ja stimuloi solujakoa. Kuoriva vaikutus ei johdu tuhoamisesta vaan uusimisesta. Sopii iäkkäälle iholle. Couperose on vähemmän havaittavissa. Kudosten aineenvaihdunta paranee. Talirauhasten toiminta normalisoituu. Parantaa kimmoisuutta, hävittää pienet rypyt, huulet pullistuvat hieman. Retinolin lifting-vaikutus riippuu iästä ja aineesta ja vaikutus näkyy 3-4 viikon jälkeen. Mikäli ensimmäisen toimenpiteen jälkeen ei ole vaikutusta, niin se on juuri toisen kerran jälkeen. Retinolilla on myös valkaisuvaikutus. Poistaa tummat ympyrät silmien alta, koska iho tulee paksummaksi eivätkä ihon virheet kuulla läpi. Sisältää antioksidanttista vaikutusta.

 

Mihin käytetään: akne, seborrea, keratosis pilaris, hyperpigmentaatio, todella kuiva iho, nuorentaminen> 30 vuotta, ruusufinni.

 

Pakollinen konsultaatio 2 viikkoa ennen toimenpidettä!

Tärkeää! Noudata kotihoidon sääntöjä kuorinnan jälkeen!

Ehdotan teille retinolikuorintaa Rejuvi-aineella (USA). Siihen kuuluu ammattihoito klinikalla sekä kotihoito toimenpiteen jälkeen.

 

 

 

Retinolikuorinta

VandaEstet, Neulaniementie 2, Kuopio