VandaEstet Clinic of aesthetic and natural medicine

 

Neulaniementie 2, 70210, Kuopio +358 40 195 8995 irina.lehtinen@vandaestet.fi

 

 

Tarjoamme teille erilaisia esteettisia luontaishoitoja, joiden avulla voidaan ratkaista monelaisia iho-ongelmia:

Esteettiset kasvohoidot: mesoterapia, biorevitalisaatio, kemiallinen kuorinta, mesolangat, tayteainehoito, Jett Plasma Lift Medical laitehoito.

• Vartalohoito: mesoterapia, mesolangat, Jett Plasma Lift Medical laitehoito, hauteet ja kääreet, kuumakivihieronta, kuppaushieronta, bambukeppihieronta, hunajahieronta

• Saunaterapia: verikuppaushoito, turvehaude, turvesauna, emässuolahaude, suolasauna, hemmotelusauna.

• Erilaiset sarjahoidot: akne, aknearvet, silmienympäryshoito, pigmenttiläiskät, ikääntymismerkit, lifting-ohjelma, hiuspohjan hoito, selluliittihoito, lypolyysi

 

Meillä on mahdollisuus suositella asiakkaalle hoitoaineet jatkaakseen hoitoa kotona. Tämän yhteishoidon avulla säilyy hoitotulos pidempää. Kaikilla käytettävillä hoitoaineilla on CE-sertifikaatti. Valitsemme vain erittäin laadukkaat aineet ja niiden yhdistelmät. Järjestämme säännöllisesti asiakasiltoja, joissa kerromme hoidosta, käytettävistä aineista ja uusista hoidon menetelmistä.

 

Muistakaa! Ei voi koskaan tehdä hoitosuunnitelmaa valokuvan perusteella tai sähköpostin kuvauksen mukaan. Kaikista asioista keskustelemme yhdessä ilmaisessa konsultaatiossa.

 

Ilmainen konsultaatio

Lyhyt anamneesi, kosmetologinen anamneesi ja ihon tutkiminen. Tutkimuksen aikana saamiemme tietojen avulla suosittelemme asiakkaalle sopivat toimenpiteet. Asiakkaalle annetaan kaikki tiedot, jotka koskevat hoitoa (toimenpiteen suorittaminen, hoidon kesto, hinta, lisämateriaalit). Mikäli toimenpiteet hyväksytään sekä asiantuntija että asiakas harkitsevat yhdessä kurssit ja toteutus aikataulu. Konsultaation kesto on noin 20 min.

Asiakkaalle tehdään valokuva hoitavasta alueesta ennen hoidon aloittamista pystyäksemme arvioimaan hoidon tulosta.

Konsultaatiossa suositeltavat toimenpiteet ovat tehty VandaEstet klinikalla. Toimenpiteet jotka suositeltu VandaEstet klinikalla, mutta tehty muissa paikoissa, VandaEstet ei ota niistä vastuuta.

 

Konsultaation ja jatkohoidon yhteydessä saadut tiedot VandaEstet säilyttää luottamuksena.

 

Alennus VandaEstet Oy: Opiskelija -15%, Kanta-asiakas -20% kaikkien toimenpiteiden normaalihinnoista.

Asiakas tulee kanta- asiakkaaksi, kun palveluiden kokonaismaksu on yli 400 €.

 

 

 

VandaEstet, Neulaniementie 2, Kuopio