VandaEstet Clinic of aesthetic and natural medicine

 

Neulaniementie 2, 70210, Kuopio

+358 40 195 8995

irina.lehtinen@vandaestet.fi

 

 

 

Jett Plasma Lift Medical

 

Jett Plasma Lift Medical on lääketieteellinen laite non-invasiivisen kirurgian käyttöön.

 

Ensimmäinen patentoitu plasmamenetelmä maailmassa, joka hoitaa

tehokkaasti monenlaisia iho-ongelmia. Jett Plasma Lift Medical on

valmistettu Tsekissä ja sertifioitu EU:ssa.CE 150547

 

Miten plasma toimii? Jokaisella solulla on membraanipotentiaali kalvossaan. Kun iho ikääntyy, sähkövaraus jakautuu epätasaisesti membraanin suuntaan ja kalvon sähköjännite muuttuu. Solukalvon kimmoisuus heikkenee. Solukalvo muuttuu koveraksi. Aineenvaihdunta häiriintyy. Solujen ”hengitys” on huono. Ihon velttous vaikuttaa kasvojen piirteisiin, rypyt ja juonteet ovat lisääntyneet.

Hoidon aikana ihon ”hengitys” normalisoituu ja aineenvaihdunta paranee. Jett Plasma vain lämmittää ihoa, eikä irrota vanhaa ihon pintaa. Tämä vaikutus kehittää kollageenin tuotantoa ja iho uusiutuu ilman epidermiksen vaurioittamista. Plasman vaikutus elimistöön on täysin vaaraton. Toimenpiteet Jett Plasma Lift Medical- laitteella saa tehdä +18 vuoden ikäisille sekä naisille että miehille.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Golden tip:

 

Plasmapurkauksen ohuuden <0,1mm ansiosta on mahdollista käsitellä

silmänympärysihoa. Hoito suoritetaan korkealla teholla, ja laite voi saavuttaa jopa 80 asteen lämpötilan! Tälläinen vaikutus pystyy tuhoamaan sairaan ihosolut.

Hoito tapahtuu paikallispuudutuksen avulla (voide tai injektio)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MIHIN KÄYTETÄÄN:

• Erilaiset ihon hyvänlaatuiset kasvaimet lääkärin konsultation jälkeen! Angioma senilis (kirsikkaluomi), verrucae seborrhoica (seborrooinen keratoosi, rasvasyylä), verruca plana (syylä), angio keratooma (verisuoniluomi), telangiectasie (teleangiektasia, hiussuoniluomi), lentigo (pigmenttiläiskä), fibrooma molle (ihopolyyppi), keratoacanthoma (keratoakantooma), condlomata accuminatum (anogenitaalinen syylä), molluscum contagiosum (ontelosyylä), verrucae vulgaris (tavallinen syylä), verrucae filiformis (lankam- ainen syylä), naevus capillaris, naevus araneus (hämähäkkiluomi), basalioma superficiale (tyvisolusyöpä), carsinoma spinocellularis (okasolusyöpä), lymfangiooma (imusuoni luomi), keratosis actinica (aktiininen keratoosi), keratosis senilis (aurinkokeratoosi),keratosis seborrhoica (seborrooinen keratoosi, rasvaluomi), haemangioma (hemangioma, verisuoniluomi), melasma (tumma maksaläiskä), kloasma (maksaläiskä), cicatrix (keloidi arpi).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    rasvaluomen poisto

 

• Pigmenttiläiskän poisto. Pigmenttiläiskä on pieni melaniinista koostuva tumma ihoalue. Näkyvillä ympäri vuoden. Aurinkopigmenttiläiskä on yleensä vaaleanruskea, UV- valon aiheuttama. Maksaläiskä voi olla raskauden aikana tai UV-vaikutuksesta. Pigmenttiläiskä pitää erottaa melanoomasta! Hoito: Pieni pigmenttiläiskä poistetaan Jett Plasmalla. Suurikokoiseen värimuutokseen ihon alueella tarvitaan yhdistelmähoito. Toimenpiteen kesto riippuu läiskän koosta ja laadusta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Aknearpien hoito

• Syvät rypyt – hoidon aikana iho tiivistyy ja kollagenin tuotanto lisääntyy. Tämän avulla rypyt katoavat tai vähenevät. Hoitoon saadaan liitettyä täyttö hyaluronihappovalmisteilla noin 3 viikkoa kuluttua toimenpiteen suorittamisesta. Tällä yhdistelmällä saadaan hoidettua jopa syvät ja leveät rypyt ja juonteet.

 

• Ei- kirurginen blefaroplastia on toimenpide, jonka avulla silmien alueen ongelmia hoidetaan veitsiä käyttämättä. Kirurgisiin toimenpiteisiin verrattuna tämän etuja ovat: nopea parantuminen, pitkäkestoinen vaikutus, ei arpia eikä kelloideja, antibakteriallinen teho hoidon aikana.  Alue silmien ympärillä käsitellään keskimäärin 30-60 minuutissa riippuen ongelman laajuudesta ja erityispiirteistä. Mikrokoagulaation laitetaan määräpisteiseen plasman säteillä. Iho tiivistyy. Kollageenin tuotanto lisääntyy. Tämän avulla rypyt ja riippuluomet katoavat.  Silmäpussit pienenevät.

 

• Couperoosa- on lähinnä esteettinen haitta, joka pahenee vuosien myötä. Hiussuonet ovat laajentuneet, minkä vuoksi iho helposti punoittaa. Couperoosa esiintyy poskissa, nenäpielessä, kaulassa ja rintakehässä. Hoito vahvistaa ihon pinnallisia hiussuonia ja siten vähentää punoitusta, mm ehkäisee hiussuonten laajenemista. Couperoosaa ei voida täysin poistaa, mutta ulkonäköhaitat lievenee. Hoito tapahtuu sekä puudutusvoidella että seerumilla riippuu ongelman laajuudesta, mm käytetään yhdistelmähoito. Hoidon kesto yleensä 1-3 kertaa.

 

 

Pointed tip: hoito suoritetaan matalalla ja keskivaikealla tehokuudella, ei ole huomattavaa ihosolujen tuhoutumista. Pointed Tip käyttö tapahtuu puudutusvoiteella, geelilla ja seerumilla. Hoidetaan silmänympärysalueen pintaryppyjä, akneihoa, hyperpigmentaatiota. Syväkuoriva vaikutus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flat tip: tehdään kevyt kosketus kasvojen ja vartalon ihoon. Vahvistaa kasvojen ja vartalon lihasjäntevyyttä pitkäkestoiseksi, vähentää ikääntymisen merkkejä. Tulokset näkyvät heti hoidon jälkeen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Käyttöalueet:

ihon kiinteyttäminen

pintaryppyjen tasoitus

sidekudoksen elastisuuden palauttaminen ja parantaminen

aktiivisten ainesosien tuottaminen ihon syvempiin kerroksiin

ihon oman kollageenituotannon aktivoituminen

ihon veltostumisen estäminen

 

 

Hoitoa ei voi käyttää, jos on:

 • Tahdistimet
 • Holter ja muut sähköiset ihonsisäiset laiteet
 • Epilepsia
 • Raskaus
 • Metalliset implantit hoidon alueella (lävistyskorut on otettava pois hoidon ajaksi!)
 • Tulehdukset hoidon alueella

 

Muihin laitteisiin verattuna tämän etuja ovat:

 • Non-ablatiivinen hoito
 • Nopea parantuminen
 • Pitkäkestoinen vaikutus
 • Ei arpia eikä keloideja
 • Antibakteriaalinen teho hoidon aikana

 

Hoidon jälkeen:

 

 • 5-7 päivän ajan toimenpide vaatii erityistä huolellisuutta ja tulisi välttää altistumista ultraviolettisäteilylle.
 • Muodostunut rupi alkaa irrota 4. päivänä toimenpiteen jälkeen
 • 4-7 päivää toimenpiteen jälkeen voi käyttää meikkiä.
 • Suurin positiivinen vaikutus on havaittavissa noin 3 kuukauden kuluttua.

 

 

• Raskausarpien ja muiden arpien hoito. Striae- venytysarpia, raskauden tai painon nousun aiheuttamia arpia. Vain kosmeettinen haitta, mutta rikkoutuu helpommin kuin muu iho. Kelloidi arpi on trauman tai leikkauksen jälkeen kehittyvää sidekudoksen liikakasvua, jossa on runsaasti säikeetä kollageenia. Usein arka. Suuret ja paksut arvet hoidetaan vain kirurgilla. Pienet ja ohuet arvet käsitellään Jett Plasmalla. Venytysarpia suurella ihon alueella käsitellään asteittain.

 

VandaEstet, Neulaniementie 2, Kuopio