VandaEstet Clinic of aesthetic and natural medicine

 

Neulaniementie 2, 70210, Kuopio

+358 40 195 8995

irina.lehtinen@vandaestet.fi

 

 

Intiimiesteettiset hoidot

Hyvin monilla naisilla on intiimielämän ongelmia synnytyksen jälkeen, vaihdevuosien aikana tai nopean laihtumisen jälkeen. Naisten mielestä genitaalit eivät ole enää miellyttäviä seksuaalisesti. Näihin tilanteisiin on 2 syytä. Ensinnäkin tapahtumat aiheuttavat genitaalien rakenteen muodot, toiseksi näiden muodot vähentävät seksuaalista herkkyyttä yhdynnän aikana. Monissa naisissa kehittyy alemmuuskompleksi ja jopa masennus. Harvat pyytävät apua lääkäriltä. He luulevat, että tämä ongelma ei ole lääketieteellinen. Suuri osa näistä ongelmista voidaan ratkaista esteettisen hoidon avulla.

Miten esteettinen hoito voisi auttaa:

• häpyhuulten muotoilu

• Häpyhuulten velttouden hoito

• Ihon kuivuus genitaalien alueella

• emättimen sisäänkäynnin pienentäminen

• Klitoriksen alueen ongelmat kuten kuivuus, tunnottomuus.

• Veren- ja lymfakierron parantaminen

• Parantaa ikääntyviä kudoksia

Intiimialueen esteettinen muotoilu tehdään hyaluronihaposta valmistetuilla täyteaineilla, mesolangoilla, mesoterapialla, biorevitalisaatiolla, sekä laitehoidolla.

Mesolangat kiinteyttävät ulompien häpyhuulten ihoa. Hyaluronihappoinjektio täyttää tämän alueen, lisää täyteläisyyttä, sekä kosteuttaa ulommat häpyhuulet. Mesoterapia ja laitehoito parantavat veren- ja lymfakiertoa ja poistaa liikanestekertymiä.

Molempia toimenpiteitä voidaan käyttää yhdessä. Ei komplikaatiota koska kudoksen verenkierto on hyvä.

Ei saa tehdä hoito kuukautisen aikana, raskauden ja imetyksen aikana, jos kuume ja muut tulehdukset, psyykkiset sairaudet, epilepsia, diabetes. Toimenpiteen jälkeen ei seksiä noin 10 päivää. On olemaassa G piste alueen hoito ja emättimen kapeneminen on lääketieteen hoito ja tehdään sairaalassa.

 

VandaEstet, Neulaniementie 2, Kuopio